Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul englez Jack Grealish a explicat că a vrut să execute la loviturile de departajare, în finala EURO 2020

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Fotbalistul englez Jack Grealish a răspuns criticilor aduse, explicând că a vrut să execute la loviturile de departajare în finala EURO 2020, pierdută duminică de reprezentativa ţării sale în faţa celei a Italiei, pe Wembley, transmite presa internaţională.

Italia a învins Anglia cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1, 1-1), la finalul celor 120 de minute. Cei trei englezi care au ratat loviturile de departajare au fost tinerii Marcus Rasfhord, Jadon Sancho şi Bukayo Saka.

Numeroşi englezi au fost surprinşi de alegerea celor care au executat de la punctul cu var. Ei s-au întrebat de ce Jack Grealish, intrat în cursul jocului, nu a bătut şi el, nefiind clar dacă aceasta a fost decizia selecţionerului Gareth Southgate sau ceea ce a vrut jucătorul lui Aston Villa, scrie Agerpres.ro.

Răspunsul a venit pe Twitter luni dimineaţă. "Am spus că vreau să bat!!! Antrenorul a luat atâtea decizii bune în acest turneu şi a făcut-o în această seară! Nu voi lăsa însă lumea să spună că nu am vrut să bat un penalty când am spus că o voi face...", a scris Grealish.

După meci, Southgate a declarat: "Eu am ales executanţii. A fost decizia mea ca Bukayo Saka să bată acel penalty. Am exersat asta cu ei la antrenamente".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.