Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Eric Bicfalvi revine în Liga 1

Mijlocasul ofensiv Eric Bicfalvi și-a reziliat contractul cu Liaoning Whowin (China) și a semnat, luni, cu Dinamo București, a anunțat directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Danciulescu.

Eric Bicfalvi (28 de ani) a efectuat deja vizita medicala pentru Dinamo, iar contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare a fost semnat pâna în vara.

"Ni l-am dorit foarte mult pe Eric, iar nea Mircea discuta cu el de mai multa vreme pentru ca e sigur ca ne va ajuta. E un fotbalist care poate juca mai multe posturi, sigur vom fi mai puternici cu el. Si, în plus, pe lânga faptul ca este fotbalist bun, este si un caracter deosebit. A avut oferta din Rusia, pe bani mult mai multi, dar a preferat sa-si respecte cuvântul dat lui nea Mircea", a declarat Ionel Danciulescu, pentru DigiSport.

"Chiar ma bucura acest interes al lui Dinamo pentru mine.Știu ca trecutul meu a fost stelist, nu am nimic de comentat. Eu sunt un jucator profesionist și voi încerca tot timpul sa dau maximum pentru echipa și pentru mine. A fost foarte dificil și a fost o alegere grea sa ma întorc în România, dar cred ca este o alegere buna", a declarat Bicfalvi în exclusivitate pentru Dolce Sport.

82 de meciuri și doua goluri are Eric Bicfalvi în Liga 1, unde a jucat pentru 3 echipe: Jiul Petroșani, Steaua și Gloria Buzau. Bicfalvi a fost printre jucatorii convocați la prima reprezentativa de selecționerul Anghel Iordanescu la doua meciuri din preliminariile Campionatului European din 2016: cele cu Irlanda de Nord: 2-0 la București și 0-0 la Belfast, dar fostul stelist a fost de fiecare data rezerva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.