Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, vizat de o nouă acuzaţie

minutemediacdn.com
Benjamin Mendy

Justiţia britanică i-a adus miercuri o nouă acuzaţie lui Benjamin Mendy, fotbalistul francez al lui Manchester City, căruia i se reproşează acum şi o tentativă de viol după ce era acuzat de şapte violuri şi de o agresiune sexuală, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Procesul lui Benjamin Mendy va debuta pe 25 iulie şi se estimează că va dura până la şase săptămâni. Miercuri, la o audiere preliminară la tribunalul din Chester (nord-vestul Angliei), judecătorul Patrick Thompson le-a cerut avocaţilor să se asigure că totul va fi pregătit pentru ca procesul să poată începe la acea dată.

Orice întârziere ar fi nedreaptă atât pentru femeile care au depus plângere, cât şi pentru acuzaţi, a subliniat magistratul. "De exemplu, cariera domnului Mendy este întreruptă. Toată lumea trebuie să înţeleagă că dl Mendy nu poate să meargă să muncească. Acest caz trebuie judecat", a declarat el.

O nouă audiere procedurală este prevăzută pe 11 martie.

Fundaşul de 27 de ani a petrecut patru luni în arest preventiv înainte de a fi eliberat sub control judiciar. În total, nouă acuzaţii îi sunt aduse în legătură cu şase reclamante.

Îmbrăcat într-un costum gri, el nu a luat cuvântul decât pentru a-şi confirma identitatea.

Acest caz a început la sfârşitul lunii august când clubul Manchester City a anunţat suspendarea jucătorului fără alte explicaţii.

Justiţia engleză a anunţat la puţin timp după aceea că jucătorul a fost plasat în arest preventiv după ce a fost acuzat de patru violuri - inclusiv unul comis cu câteva zile mai devreme, în timp ce era eliberat condiţionat - şi de agresiune sexuală, de către trei femei, dintre care o minoră.

Aceste fapte ar fi avut loc în locuinţa sa din Prestbury, în comitatul Cheshire. Au fost adăugate apoi alte trei acuzaţii de viol.

El va fi judecat alături de Louis Saha Matturie, fără legătură cu fostul fotbalist Louis Saha nu sunt clar stabilite.

Bărbatul de 40 de ani, aflat tot sub control judiciar, este urmărit penal pentru şapte violuri şi trei agresiuni sexuale asupra a şapte femei.

Faptele care îi sunt reproşate au avut loc între sfârşitul lui 2020 şi august 2021.

Benjamin Mendy a fost achiziţionat de Manchester City în 2017, de la formaţia franceză Olympique Marseille, în schimbul sumei de aproximativ 60 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.