Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Mohamed Salah de la Liverpool ar putea fi adversarul României la Jocurile Olimpice

Agerpres
Mohamed Salah

Mohamed Salah, vedeta lui Liverpool, va participa la Jocurile Olimpice alături de naţionala Egiptului, potrivit liverpoolecho.co.uk. Selecţionerul Egiptului a confirmat că vedeta lui Liverpool va fi convocată pentru competiţia de la Tokyo, unde România s-a calificat după o pauză de 56 de ani, anunță MEDIAFAX.

„Dintre cei trei seniori care vor fi convocaţi, Salah este singurul confirmat, pentru că e unul dintre cei mai buni trei fotbalişti din lume. N-am vorbit cu el încă despre prezenţa la Jocurile Olimpice, dar această participare va necesita puţin efort din partea sa”, a declarat Shawky Gharib, selecţioner Egipt U23.

Citește și: Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

Marea competiţie de la Tokyo este programată în perioada 22 iulie - 8 august, astfel că Salah ar urma să rateze cantonamentul din vară al lui Liverpool.

Graţie performanţei extraordinare de la Campionatul European de tineret, naţionala de fotbal a României a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani.

14 echipe sunt deja calificate la Tokyo: Japonia, Franţa, Germania, România, Spania, Noua Zeelandă, Egipt, Coasta de Fildeş, Africa de Sud, Australia, Arabia Saudită, Coreea de Sud, Argentina şi Brazilia. Ultimele două formaţii vor fi stabilite în urma calificărilor din zona Africa de Nord, Centrală şi Caraibe.

Citește și: Consilierul Olguței Vasilescu răstoarnă spusele ministrului Muncii: Se trimit deja de ani de zile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.