Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul portughez Bernardo Silva de la Manchester City, suspendat și amendat pentru că și-a insultat un coleg

Sky Sports
Bernardo Silva

Fotbalistul portughez Bernardo Silva (25 de ani), de la Manchester City, a primit o suspendare de un meci din partea Federației Engleze și o amendă de 50.000 de lire sterline pentru insulte aduse colegului său de la club, francezul Benjamin Mendy, anunță MEDIAFAX.

De asemenea, în comunicatul emis de clubul Manchester City se menționează că jucătorul trebuie să treacă și printr-un curs de educare.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

Silva a fost pus sub acuzare de Federația Engleză, la începutul lunii octombrie, după un mesaj cu tentă rasistă transmis pe rețelele de socializare coechiperului său, Benjamin Mendy.

La data de 22 septembrie, Silva a postat o fotografie pe contul său de Twitter, comparându-l pe Benjamin Mendy cu un personaj de culoare care apare pe ambalajul bomboanelor Conguitos, o compania care se găsește în Spania și Portugalia.

Ulterior, Silva a șters postarea și a revenit cu un alt mesaj: "Nici măcar o glumă cu prietenii nu se mai poate face în zilele astea...".

Kick It Out, o asociația care luptă pentru egalitate și combaterea discriminării în fotbal, a condamnat gestul făcut de fotbalistul lui Manchester City.

Silva a transmis o scrisoare către Federația Engleză de Fotbal în care și-a explicat gestul. De asemenea, Benjamin Mendy l-a susținut pe colegul său, declarând că nu a fost ofensat în vreun fel de postarea acestuia. În cele din urmă, fotbalistul portughez și-a recunoscut gestul, însă Federația nu a trecut cu vederea fapta acestuia.

Citește și: Dezastru pentru România- Datoria externă a explodat

Astfel, Bernardo Silva va rata următorul meci al lui Manchester City, cel cu Chelsea, din runda cu numărul 13 a Premier League, care se va disputa la 23 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.