Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul rus Arsen Zaharian a semnat cu Real Sociedad

wikipedia
real sociedad

Fotbalistul rus Arsen Zaharian, jucătorul echipei Dinamo Moscova, se va deplasa miercuri în Spania pentru a efectua vizita medicală în vederea transferului său la formaţia Real Sociedad, a anunţat marţi ziarul Sport-Express, citat de EFE.

Zaharian (20 de ani), jucător cu 7 selecţii în prima reprezentativă a ţării sale, s-a pus deja de acord în privinţa detaliilor contractului său cu clubul din Primera Division, la care urmează să evolueze în următoarele cinci sezoane, conform agerpres.

Mijlocaşul a fost titular în etapa precedentă a campionatului rus, în care Dinamo Moscova a învins în deplasare echipa Zenit Sankt Petersburg (3-2), dar nu a fost convocat duminică pentru partida împotriva formaţiei Baltika (2-0), disputată pe stadionul Lev Iaşin.

Presa rusă scrie că Real Sociedad va plăti 12 milioane de euro în schimbul lui Zaharian, după ce clubul moscovit solicitase iniţial 15 milioane de euro pentru marea speranţă a fotbalului rus.

Arsen Zaharian, jucător de origine armeană, a fost pe punctul de a semna cu Chelsea în urmă cu un an, însă londonezii l-au recrutat în final pe ucraineanul Mihailo Mudrik de la Şahtior Doneţk. Rusul s-a mai aflat în vizorul altor cluburi din fotbalul european, PSV Eindhoven, Lazio Roma şi RC Strasbourg.

El a disputat în total 89 de meciuri în tricoul lui Dinamo Moscova începând din 2020, având 19 goluri marcate şi 25 de pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.