Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalistul Virgiliu Postolachi s-ar putea transfera de la PSG la echipa Lille - presă

Virgiliu Postolachi

Virgiliu Postolachi, atacantul în vârstă de 19 ani, care așteaptă decizia FIFA pentru a putea îmbrăca tricoul naționalei României, ar putea ajunge la formația din Ligue 1, Lille. Cel puțin așa scriu jurnaliștii francezi de la RMC Sport, care îl dau ca și plecat de la campioana PSG, informează MEDIAFAX.

Tânărul fotbalist a fost autorul unui gol senzațional în ultimul amical jucat de formația din Paris contra celor de la Dinamo Dresda. PSG s-a impusc cu 6-1, iar Postolachi a marcat golul cu numărul cinci, cu călcâiul, după ce a primit o pasă de vedeta echipei, Kylian Mbappe.

Citește și: Silviu Mănăstirea anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

Cu toate aceastea, Virgiliu Postolachi nu va prinde lotul lui Thomas Tuchel în sezonul următor. Presa din Franța notează că șeicii din Paris au ajuns la un acord cu cei din conducerea grupării Lille pentru a-l transfera pe atacantul român.

"Marcatorul de ieri, Virgiliu Postolachi este foarte aproape de Lille. Atacantul va fi eliberat gratis de PSG, care va păstra procente dintr-un transfer viitor", este un anunț postat pe Twitter, care îi citează pe cei de la RMC Sport.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Virgiliu Postolachi (19 ani) a devenit cetăţean român cu acte în regulă pe 25 septembrie 2018, dar încă n-a apucat să debuteze pentru echipa naţională de tineret.

"Aşteptăm decizia FIFA. Dacă el vrea să evolueze pentru Republica Moldova, e liber s-o facă. La noi e problema. El şi-a exprimat decizia de a juca pentru România, dar aşteptăm confirmarea FIFA. Cred că după luna septembrie vom primi un răspuns în acest sens. În mod normal, totul va fi rezolvat până la finalul anului. Acum eu nu pot să-mi dau cu părerea despre decizia FIFA, orice se poate întâmpla acolo. N-am o certitudine din acest punct de vedere, de asta nici nu vreau să-mi dau cu părerea.

Noi vrem să-l folosim, iar el îşi doreşte să joace pentru noi. Nu cred că există posibilitatea ca el să se răzgândească în ultimul moment, pentru că a spus că îşi doreşte să joace pentru România. Totul depinde de FIFA", a spus juristul Federației Române de Fotbal Adrian Stângaciu, pentru ProSport.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’ ,

Virgiliu Postolachi este campion al Franţei la U17, a fost promovat la U19, a jucat şi pentru echipa a doua a parizienilor şi în vara trecută s-a pregătit alături de lotul primei echipe. În această vară a fost din nou cooptat în cantonamentul echipei de seniori.

Postolachi are naţionalitate moldoveană şi franceză, dar nu vrea să joace pentru aceste naţionale. El s-a remarcat pe 31 iulie 2018 în prima echipă a lui PSG, când a marcat golul prin care formaţia de seniori a învins, cu scorul de 3-2, echipa Atletico Madrid, într-un amical din cadrul International Champions Cup. Reuşita lui Postolachi a devenit virală la momentul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.