Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO 12.000 de lei amendă pentru că și-a dus câinele la mănăstire și l-a lăsat acolo

Un bărbat a fost amendat cu 12.000 de lei după ce și-a abandonat câinele în zona Mănăstirii Căldărușani, comuna Gruiu, județul Ilfov. Polițiștii au fost în teren să caute câinele, dar nu l-au găsit.

„O doamnă ne-a scris pe Facebook, în data de 3 iunie, că un bărbat a oprit mașina, undeva în zona Mănăstirii Căldărușani, comuna Gruiu, a deschis portbagajul, a scos un câine din sac și i-a dat drumul. Femeia a încercat să-i explice că fapta lui înseamnă abandon, dar lui nu i-a păsat. Noi am trimis imediat fotografiile primite Biroului Protecția Animalelor din cadrul IPJ Ilfov. Doamna care a văzut totul a dat declarație la poliție”, relatează Protecția Animalelor din CJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost amendat cu suma maximă prevăzută de lege, respectiv 12.000 de lei, scrie mediafax.ro.

„Polițiștii au fost în teren să caute câinele, dar nu l-au găsit. Din cauza traumei s-a speriat și a fugit. Mulțumim enorm poliției pentru implicare! Am colaborat foarte bine în acest caz. Și ne-am mișcat repede. Și, de asemenea, mulțumim enorm doamnei care ne-a scris. Nu trebuie să rămânem indiferenți! Rețineți: abandonul animalelor se pedepsește cu amendă de până la 12.000 de lei. Niciodată nu vom scăpa de problema animalelor de pe străzi, dacă vom continua să aruncăm suflete la margine de drum. Legea e lege pentru toată lumea”, se mai arată în comunicarea citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.