Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO 50 de preoți, cântăreți în biserică și voluntari au donat sânge și plasmă, în Brăila

preoti donare sange

50 de preoți, cântăreți în biserică și voluntari au donat sânge și plasmă la Centrul de Transfuzii din orașul Brăila. Mobilizarea a avut loc la inițiativa Arhiepiscopiei Dunării de Jos care a mai avut acțiuni asemănătoare la Galați.

Donatorii au fost mobilizaţi de preoți din județul Brăila, iar donarea de sânge s-a făcut la Centrul de Transfuzie Sanguină din Brăila. Printre cei 50 de donatori sunt preoți, cântăreți în biserică și enoriași din județul Brăila. Unii dintre cei care au donat sânge și plasmă au anunțat că vor reveni pentru a repeta procedura.

„Întrucât în multe unităţi medicale stocurile de sânge sunt insuficiente, iar viețile pacienților depind de sângele primit de la donatori, prin activitate a de astăzi s-a urmărit şi identificarea unor persoane apte pentru a dona sânge regulat, nu doar în anumite perioade de timp, ci pe tot parcursul anului la termenele stabilite de medici, dar şi aducerea la donare a unor persoane care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 şi care s-au vindecat pentru a dona plasmă convalescentă”, a anunțat Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos va continua în perioada următoare cu alţi slujitori şi credincioşi din parohiile Eparhiei.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.