Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Accident cumplit pe DN 2: Un autocar și o mașină s-au ciocnit violent - Șapte persoane au fost rănite și transportate la spital

monitoruldevrancea
Autocar accident

Șapte persoane sunt evaluate medical în urma unui accident care a avut loc joi pe DN 2 -E85, la ieșirea din Adjud, județul Vrancea, între o mașină și un autocar.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Adjud-Focșani, la ieșirea din localitatea Adjud, din județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocar, conform Mediafax.

În urma accidentului, șase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical.

Traficul rutier este blocat pe sensul Adjud – Focșani, fiind deviat de polițiști pe celălalt sens.

”Pompierii militari au fost alertaţi astăzi, 08 iunie, în jurul orei 12:35 despre producerea unui accident rutier pe DN 2 E 85, în localitatea Domneşti, în care au fost implicate un autoturism, în care se aflau 3 persoane, printre care şi un copil în vârstă de 5 ani, şi un autocar, în care se aflau şoferul şi 10 pasageri. În urma impactului dintre acestea au rezultat 7 victime”, a transmis, joi, ISU Vrancea.

Sursa citată a precizat că pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea (S.A.J.).

Echipajul SMURD, a preluat şi a transportat la spital victimele aflate în autoturism, respectiv, 2 femei şi 1 copil. Celelalte 4 victime au fost asistate la faţa locului de echipajele S.A.J., 2 dintre acestea au fost transportate la spital, iar 2 au refuzat transportul.

De asemenea, la locul intervenţiei, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire şi stingere a incendiilor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.