Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / FOTO – Accident deosebit de grav pe Centura Capitalei: cel puțin un mort / Elicopterul SMURD a venit în zonă

accident centura capitalei

UPDATE 25 aprilie, ora 15.32: Un bărbat a murit

”La data de 25 aprilie a.c., în jurul orelor 11:33, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DNCB din zona satului Rudeni s a produs un accident rutier în care a fost implicate două autovehicule. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Chitila şi ai Serviciului Rutier Ilfov, care au constat că în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a două persoane, respectiv un bărbat şi fiul acestuia, care se aflau într-unul dintre cele două autoturisme. Echipajele medicale sosite la faţa locului au acordat manevrele de resuscitare celor două victime, pentru bărbatul respectiv(conducător auto), declarând ulterior decesul, iar minorul a fost transportat la un spital din Bucureşti”, a transmis IPJ Ilfov.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cele două victime erau tată și fiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe Centura Capitalei. Autoritățile au intervenit inclusiv cu elicopterul SMURD. Traficul rutier este blocat la ora la care a fost publicată această știre.

Două persoane sunt resuscitate în aceste momente de medici. Din primele date reiese că o persoană a murit.

Traficul rutier în zonă este blocat între Bragadiru și Chitila.

Nu se știe exact cum a avut loc accidentul, însă ancheta Poliției o să stabilească la final cine este vinovat de coliziune.

Ce spune Centrul Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC anunță că un autoturism, care a încălcat marcajul dublu continuu, a fost lovit de o autoutilitară venind din sens opus.

În urma coliziunii, două persoane aflate în autoturism au fost grav rănite, necesitând manevre de resuscitare la fața locului. Autoritățile sunt prezente și coordonează traficul, care se desfășoară alternativ pe celălalt sens pentru a permite accesul echipajelor de intervenție.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.