Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Accident extrem de grav, soldat cu trei morți: Un TIR a lovit o mașină, iar în urma impactului a zburat de pe un viaduct

Facebook
accident sibiu

În urma unei explozii la o roată, un TIR a lovit o mașină, care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale intervin pe Centura Sibiului, în județul Sibiu, pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului, conform Mediafax.

„Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu. Traficul feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

Mai multe ambulanțe intervin vineri la un accident care a avut loc pe DN 1, Centura Avrigului, după un accident între o mașină și un TIR. Traficul rutier este blocat.

Echipajele medicale sosite la fața locului au găsit două victime în autoturism, din păcate ele fiind decedate. A treia victimă, șoferul autocamionului este și el decedat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.