Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Accident horror pe A1. Un parapet metalic a intrat prin șofer și a ieșit prin spatele autoturismului

Radu Pop
news.ro
accident

Un bărbat a murit, marţi, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit parapetul median pe autostrada A1, în zona kilometrului 82, informează Agerpres.

„Din verificările preliminare (...) s-a stabilit că un autoturism având direcţia de deplasare spre Piteşti, condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Argeş, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care era singurul ocupant", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, accidentul s-a produs la kilometrul 82, în zona localităţii Răteşti. Traficul rutier se desfăşoară dirijat, pe prima bandă, până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că s-a intervenit cu o autospecială de intervenţie, două echipaje SMURD şi o autospecială de descarcerare. La faţa locului a fost redirecţionată şi o autospecială de intervenţie din judeţul Dâmboviţa.

"Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată. Pompierii au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei pentru care, din păcate, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic", au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.