Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / FOTO - Accident mortal la Cluj: o femeie a decedat după o coliziune între două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism

ISU Cluj
accident cluj

UPDATE:

O femeie de 63 de ani din judeţul Bihor a murit, vineri, în urma unui accident petrecut pe DN1, în localitatea clujeană Poieni, eveniment în care au fost implicate cinci autovehicule, transmite Agerpres.

"La data de 17 iunie, în jurul orei 15,40, poliţiştii au fost semnalaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN1 - E60, la km 544, în localitatea Poieni. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 63 de ani, din judetul Bihor, care se deplasa pe direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un microbuz cu remorcă, după care a intrat în coliziune cu un autocamion. În urma evenimentului a rezultat avarierea a cinci autovehicule. Echipajul medical prezent la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare femeii de 63 de ani, însă, din nefericire, aceasta a decedat", se arată într-o informare a IPU Cluj. Potrivit sursei citate, pentru ceilalţi patru conducători auto aparatul etilotest a indicat valori negative.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un accident rutier grav a avut loc vineri în județul Cluj, între localitățile Ciucea și Poieni. Din primele informații reiese că o femeie a decedat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente cu două autospeciale și un echipaj SMURD pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat.

„La această intervenție a fost dislocat și un echipaj medical SAJ.

La fața locului au găsit două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerată o femeie în vârstă de cca 50 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale. Pompieri au descarcerat de urgență victima și au început, alături de echipajul SAJ, manevrele de resuscitare.

Intervenția este în desfășurare, revenim cu detalii după finalizarea acesteia”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.