Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Accident rutier MORTAL la Prahova: un biciclist a fost SPULBERAT de o mașină

observatorulph.ro
Accident Prahova

Un biciclist a murit după ce a fost călcat de o mașină. Victima a rămas sub mașină și a fost nevoie de intervenția de echipajelor de descarcerare. Accidentul s-a produs într-o localitate din județul Prahova, arată Mediafax.

Un biciclist a rămas încarcerat sub un autoturism în urma unui accident produs duminică în localitatea prahoveană Aluniș. Echipajele de descarcerare au intervenit și au scos victima de sub mașină. Bărbatul a fost declarat decedat de către medicul sosit la locul evenimentului.

Pe de altă parte presa locală arată că bărbatul doar se afla lângă bicicletă, nu se afla pe ea. Potrivit primelor cercetări efectuate de IPJ Prahova, se pare că victima se afla pe partea carosabilă, lângă o bicicletă. În urma impactului, victima a fost prinsă alături de bicicletă, sub autoturism, informează Observatorulph.ro.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

La fata locului au intervenit echipaje de pompieri, de descarcerare și de prim ajutor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.