Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Autostradă BLOCATĂ: Microbuz răsturnat, sunt 9 victime, intervine elicopterul SMURD

UPDATE

”Un bărbat în vârstă de 37 de ani a condus un microbuz pe A1, din direcţia Lugoj înspre Timişoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a celor 8 pasageri, dintre care 2 femei”, a transmis IPJ Timiş.

În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.

UPDATE

Cele nouă persoane, cetăţeni străini, aflate în microbuzul care s-a răsturnat pe autostrada A1, la km 480, au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi sunt transportate la spital, a informat sâmbătă ISU Timiş.

Știrea inițială

Accident rutier pe Autostrada A1, în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva - Arad. Un microbuz care transporta nouă persoane s-a răsturnat, iar la faţa locului a fost chemat elicopterul SMURD. Toate cele 9 persoane vor fi transportate la spital. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers Deva - Arad.

”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, microbuz răsturnat, pe autostrada A1, km 480. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 3 ambulanţe SAJ şi 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş.

În microbuz se aflau 9 persoane, adulţi, cetăţeni străini. Toate cele 9 persoane au primit îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital.

Traficul rutier pe sensul de mers Deva-Arad este momentan blocat.

Potrivit ISU Timiş, în acelaşi timp, tot pe autostrada A1, la km 479 a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme în care se aflau 7 persoane. Doar o persoană a fost rănită uşor. Aceasta primeşte îngrijiri medicale.content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.