Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Condamnat în România, Dragoş Săvulescu a devenit tată - A fost folosită o mamă surogat

F. P.
savulescu

Fostul acţionar de la Dinamo Dragoş Săvulescu a devenit tatăl unui băiat, anunţul fiind făcut de iubita sa, Angela Martini, care a şi precizat că au folosit o mamă surogat, transmite news.ro.

Angela Martini, iubita fostului acţionar de la Dinamo Dragoş Săvulescu, a anunţat, într-un mesaj pe Instagram, că în 2 decembrie s-a născut fiul lor, Kyree Martini Săvulescu.

Naşterea a avut loc într-un spital din Dallas, fiind folosită o mamă surogat, căreia Angela Martini anunţă că-i vor fi veşnic recunoscători.

”Inimile noastre sunt pline de dragoste şi fericire! Bine ai venit pe această lume, Kyree”, a scris Angela Martini, alături de două fotografii cu copilul.

Fostul acţionar de la Dinamo Dragoş Săvulescu a fost condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, în acelaşi dosar cu fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea.

Săvulescu nu s-a predat după ce a primit această condamnare şi a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile din România.

În luna august, Dragoş Săvulescu fusese reţinut în insula grecească Mykonos, în baza unui mandat european de arestare, după ce iubita sa postase un mesaj în care preciza exact unde se află.

Ulterior, el a fost plasat sub control judiciar, iar în luna septembrie o instanţă din Grecia a decus că el nu va fi predat în vedere executării mandatului european de arestare emis în urma condamnării sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.