Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Cseke Attila, la inaugurarea sălii de sport din Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş: '96 de astfel de construcţii noi au fost finalizate până în prezent'

gds.ro
Cseke Attila

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat, vineri la inaugurarea sălii de sport din oraşul Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş, în valoare de 10 milioane de lei, că „96 de astfel de construcţii noi, investiţii în infrastructura sportivă, au fost finalizate până în prezent”, scrie news.ro.

„Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării, ajută comunităţile locale, cum este cea din Sângeorgiu de Pădure. Ajutăm autorităţile locale din judeţul Mureş şi din întreaga ţară în realizarea visurilor şi a proiectelor lor. 96 de astfel de construcţii noi, investiţii în infrastructura sportivă, au fost finalizate până în prezent. Este de fiecare dată o bucurie şi un prilej când putem sărbători, împreună cu o comunitate locală, o nouă investiţie, un nou succes”, a afirmat Cseke Attila, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ministerului Dezvoltării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.