Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO cu fiica lui Cristiano Ronaldo, nou-născută după pierderea fiului: 'Este timpul să ne bucurăm de sufletul care ni s-a alăturat pe acest pământ'

Starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a împărtășit joi, o fotografie emoționantă a fetiței sale nou-născute, care a ajuns acasă. Băiețelul a murit în timpul nașterii.

Ronaldo și partenera sa au declarat că au fost „devastați” de moartea băiețelului lor, dar este timpul să întâmpine o nouă viață, scrie mediafax.ro.

Cristiano Ronaldo a declarat că „acum este momentul să fim recunoscători pentru viața" pe care el și partenera sa Georgina Rodriguez au primit-o pe lume.

Și a mai spus că amândoi au simțit „toată dragostea" pe care au primit-o de la moartea băiețelului lor.

"Casă, dulce casă. Gio și fetița noastră sunt, într-un final, alături de noi. Vrem să mulțumim tuturor pentru mesajele și gesturile de simpatie. Suportul vostru este foarte important și am simțit iubirea și respectul pe care îl aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să ne bucurăm de sufletul care ni s-a alăturat pe acest pământ", a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

Atacantul de la Manchester United a distribuit pe pagina sa de Instagram o fotografie cu cel mai nou membru al familiei lor, acasă, înconjurat de familie.

Fotbalistul a descris cât de emoționat a fost de minutul de aplauze ținut în timpul meciului de marți dintre Liverpool și Manchester United.

Cristiano Ronaldo a anunțat pe rețelele de socializare că fiul său nou-născut a murit. Starul lui Manchester United aștepta gemeni cu partenera sa, Georgina Rodriguez.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.