Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Cum arătau vedetele în prima zi de școală: Amintiri legate de prima zi în calitate de elevi

Libertatea
Andreea Esca

Prima zi de școală este programată pentru mâine, pe 11 septembrie. Elevii se pregătesc să revină în sălile de clasă, gata pentru orele predate de învățători și profesori. Chiar și celebritățile își amintesc cu nostalgie de prima zi de școală, când purtau uniforme și se bucurau să-și reîntâlnească colegii.

De-a lungul anilor, multe vedete au distribuit pe rețelele de socializare imagini cu ei din prima zi de școală. Acești artiști păstrează amintiri frumoase din acea perioadă, cu zeci de ani în urmă, când nu erau încă cunoscuți publicului larg și aveau doar șase sau șapte ani.

Un exemplu notabil este Loredana Groza, care se putea lăuda încă din timpul școlii primare cu succesul său: a fost comandant de unitate în școală, ceea ce însemna o funcție de conducere printre elevi. În plus, artista a fost olimpică la nivel național la limba română, conform Libertatea.

content-image

Andi Moisescu a pășit în prima zi de școală cu degetul bandajat, după ce l-a strâns din greșeală cu ușa. Avea un ghiozdan mare și roșu pe spate și a avut "norocul" să fie plasat în clasa celei mai severe învățătoare, în fața căreia chiar și directorul școlii tremura.

content-image

Andreea Esca, micuță de statură, a dezvăluit că încă din prima zi de școală i s-a dat o poreclă. Învățătoarea ei o numea "piticot" datorită înălțimii sale reduse.

"Când eram mică, eram foarte, foarte micuță și toată lumea se aștepta, când mă întreba ceva, să răspund cu o voce subțire. Și eu aveam o voce foarte groasă, așa că speriam pe toată lumea," a mărturisit Andreea Esca.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.