Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Diana Șoșoacă își pierde strălucirea de AUR: de la ‘fără mască’ la mască transparentă după intrarea în Parlament

Inquam Photos / George Calin
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă, parlamentar AUR în noul legislativ, nu a purtat masca inițial, la începutul apariției sale în spațiul public, motivând că are o adeverință specială de la medic. De la înverșunarea pe care o avea inițial la acceptul măsurilor de prevenire a bolilor nu a fost decât un pas.

Prima zi în funcția de parlamentar a fost una de foc pentru Șoșoacă, aproape toată atenția publică fiind îndreptată spre ea, deoarece nu purta masca.

Șoșoacă este obligată să se adreseze medicului de Medicina Muncii din cadrul Senatului, "singurul competent" să spună dacă diagnosticul de care suferă se înscrie în excepţia de la purtarea măştii de protecţie, a declarat, luni seara, senatorul PNL Laura Scântei, preşedintele Comisiei de validare a mandatelor de la Camera superioară a Parlamentului. "Până la obţinerea acestui aviz medical din cadrul Senatului, adeverinţa medicală nu poate fi folosită pentru participare fără mască de protecţie", a precizat Laura Scântei, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Că a vrut, că nu a vrut, Diana Șoșoacă a venit a doua zi în Parlament cu o mască de plastic pe față. De asemenea, și la consultările de la Cotroceni a spus că merge fără mască, dar până la urmă și-a pus una.

Citește și: Ludovic Orban scrie istorie în PNL: este al doilea PNL-ist care ocupă șefia Camerei Deputaților; ultimul președinte a avut un destin tragic

Parlamentarul AUR spune că nu există o lege care să o oblige să poarte mască, cu toate că și-a pus una: „Nu există o lege care ne obligă să purtăm mască. Constituția spune clar că nu pot fi restrânse drepturi decât prin lege.

Vă rog să vă uitați la decizia Tribunalul de la Strasbourg care spune clar că purtarea măștii încalcă deciziile CEDO", a declarat Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a venit a doua zi în Parlament cu o mască transparentă din plastic.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.