Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Diva sexy care a stârnit un scandal uriaș în Ucraina: ofițerul de presă al vameșilor a petrecut revelionul la Paris, în timp ce armata lupta cu Rusia

M. C.
unian.net
diva ucraineana

Ofițerul de presă al Departamentului Regional de Sud al Serviciului de Frontieră de Stat al Ucrainei, Ivanna Plantovska, a intrat într-un scandal uriaș în spațiul public ucrainean.

„Fața” Serviciului de Frontieră de Stat al Ucrainei, în timp ce luptele feroce se desfășoară de aproape un an în țara sa, se laudă cu stilul ei de viață luxos.

Ivanna a publicat poze de la Paris pe fundalul Turnului Eiffel, precum și imagini din stațiuni.

După ce ofițerul de presă a atras atenția asupra conturilor sale, și-a închis rapid profilul pe Facebook și Tik Tok, dar utilizatorii rețelelor de socializare din Ucraina au salvat capturi de ecran, transmite presa din Ucraina.

„Nu am dreptul să comentez cu privire la viața personală a militarilor Serviciului de Grăniceri de Stat, aceasta este treaba lor. Cu toate acestea, pot observa că, în ceea ce privește situația care s-a declanșat în trecut în jurul militarului nostru din Odesa de câteva zile, departamentul a reacţionat imediat la acest lucru. Se vor lua decizii referitoare la serviciul ei ulterior şi la îndeplinirea atribuţiilor funcţiei sale. Deciziile vor fi în cadrul normelor legii", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Frontieră de Stat al Ucrainei, Andrii Demcenko, într-un comentariu pentru UNIAN..

content-image

 

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.