Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Doi veterani de 101 și 99 de ani s-au vaccinat anti-COVID-19

veteran de război

Doi colonei în retragere ai Armatei Române, Gheorghe Voiculescu, în vârstă de 101 ani şi Ion Tănasă, de 99 de ani, au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19, la Centrul de vaccinare amenajat la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă din municipiul Bârlad, au informat reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale.

"La Centrul de Vaccinare organizat la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă "General Alexandru TELL", începând cu data de 23 ianuarie, s-a dat startul campaniei de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru persoanele eligibile din etapa a II-a a campaniei de vaccinare. În prima zi, printre cele 18 cadre militare în retragere şi rezervă cu vârsta de peste 65 de ani, care au primit prima doză de vaccin, s-au aflat şi colonel (retragere) Voiculescu Gheorghe, în vârstă de 101 ani, şi colonel (retragere) Tănase Ion, în vârstă de 99 ani. Împreună vom reuşi! Vaccinarea şi respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, ne vor ajuta să revenim la o viaţă normală", au transmis reprezentanţii MApN într-o postare pe pagina de socializare a instituţiei.

Până la această dată, la nivelul judeţului Vaslui s-au vaccinat un număr de 5.022 de persoane.

Citește și: Doina Pană, după ce expertiza a confirmat că a fost otrăvită: ‘Nu e o singură persoană. Din analize a reieșit că a fost ceva programat, nu o singură doză’

.content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.