Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Două treimi dintre locuitorii unui bloc al Primăriei Sectorului 5 locuiau abuziv: Locuitorii fără acte au fost dați afară

Două treimi dintre locuitorii unui bloc al Primăriei Sectorului 5 locuiau abuziv și nu plăteau întreținere. Asta au aflat angajații Primăriei Sectorului 5 din București și polițiștii locali care au verificat un imobil cu șapte scări și 115 apartamente. Locuințele locuite abuziv au fost sigilate.

Două treimi dintre locuitorii unui bloc al Primăriei Sectorului 5 locuiau abuziv, aveau contractele expirate de ani de zile și nu plăteau întreținere. Este vorba despre blocul 53 situat pe Șoseaua Sălaj nr.129.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Imobilul aflat în administrarea Primăriei este format din șapte scări și 115 de apartamente de două și trei camere. Din cauza datoriilor uriașe la întreținere, una dintre scări era debranșată de la utilități.

Locuitorii fără acte au fost dați afară, iar locuințele ocupate abuziv au fost sigilate.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

„Această acțiune a avut ca scop real ajutorarea și sprijinirea celor care doreau să intre în legalitate și care din diverse motive au întârziat să o facă. Apartamentele care erau ocupate fără nicio formă legală, abuziv, profitând de indolența fostei administrații, au fost sigilate conform legii, acestea fiind bunurile statului, iar ruperea sigiliului reprezintă infracțiune ce se pedepsește conform Codului Penal art. 260 – cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, au transmis reprezentanții Primăriei Sectorului 5.

Acțiunea de verificare a avut loc joi. Activități asemănătoare vor avea loc și în alte părți ale Sectorului 5.

Citește și: Eugen Tomac: ‘Avem nevoie de un vaccin împotriva risipei banilor publici! Statul nu reușește să colecteze veniturile la bugetul de stat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.