Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Ea este diva care primea mesaje indecente de la Pique atunci când fotbalistul era cu Shakira: 'Mă întreba cât de mare e fundul meu!'

Radu Pop
biographypedia.org
Suzi Cortez

Shakira și Gerard Pique nu mai formează un cuplu, după ce fotbalistul a „călcat strâmb” și a avut un moment de infidelitate.

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a transmis că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist.

Cortez precizează că Pique i-ar fi spus că e „gelos”, deoarece modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

”Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva.

Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi.

Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.