Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Elicopterul SMURD a intervenit la un accident în Cluj: Un bărbat aflat pe un moped a murit

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un elicopter SMURD au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru două persoane rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un moped și un autoturism, în localitatea Bicălatu din județul Cluj.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 17.30, iar la fața locului au găsit un bărbat fără semne vitale întins pe jos și o femeie care suferise mai multe traumatisme, în stare de conștiență și cooperantă.

S-au început imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul în vârstă de cca 60 de ani, sprijinite cu suport vital avansat de către echipajul elicopterului SMURD. Din păcate, chiar dacă manevrele de resuscitare au fost susținute de salvatori cca o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale bărbatului. Femeia implicată în eveniment a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.