Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Florin Cîțu, zâmbitor în fața americanilor după apariția pozei din arest: ce a discutat cu secretarul pe Energie al SUA

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a a avut luni discuţii, în marja Summitului inaugural al Platformei Crimeea, cu secretarul pe Energie al Statelor Unite ale Americii Jennifer Granholm despre parteneriatul cu SUA pentru proiectele nucleare şi despre angajamentul României în privinţa cooperării pe zona de energie, arată News.ro.

„Am avut o întâlnire foarte bună cu secretarul pe Energie al Statelor Unite ale Americii, în marja summitului inaugural al Platformei Crimeea. Printre altele, am discutat cu Jennifer Granholm despre parteneriatul cu SUA pentru proiectele nucleare şi despre angajamentul României în privinţa cooperării pe zona de energie”, a scris Florin Cîţu, luni pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu participă, astăzi, la Summitul de lansare a Platformei Internaţionale Crimeea, care se desfăşoară la Kiev, în Ucraina. Totodată, el are programată o întrevedere cu omologul ucrainean, Denys Shmyhal.

Săptămâna trecută a fost publicată poza făcută cu premierul Florin Cîțu din timpul arestului din SUA, după ce a fost prins că a condus băut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.