Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Gabriel Tamaș a călcat din nou pe bec: cum a fost surprins în Centrul Vechi

Gabriel Tamaş pare să fi călcat din nou pe bec, deşi promisese la revenirea la Steaua că se va concentra exclusiv pe fotbal.

După unicul derby, cu Dinamo, fundaşul central ar fi luat la rând cluburile din Centrul Vechi, hotărându-se să plece spre casă abia dimineaţă, în jurul orei 9. Paparazzii cancan susţin că au imagini din această dimineaţă cu Tamaş într-o stare avansată de ebrietate. Totodată, el ar fi fumat mai multe ţigări, după cum se poate observa şi în imaginea de mai jos, informează Digisport.

"Eu l-am trimis să bea după meci. I-am dat voie, era în timpul liber", a confirmat Becali pentru sursa citată.

Reacţia patronului echipei vine într-un moment în care apărarea Stelei este în piuneze. Toşca s-a accidentat şi nu se ştie încă perioada în care va lipsi de pe teren. În aceste condiţii, Reghecampf are la dispoziţie doar două soluţii pentru centrul defensivei: Tamaş şi Mitrea, cu menţiunea că ultimul a avut o prestaţie ezitantă după confruntarea cu marea rivală şi a fost aspru criticat de Becali.

Interesant este faptul că Steaua a avut programat în această dimineaţă, de la ora 11:00, un antrenament, astfel că Tamaş a avut un timp foarte scurt pentru a se reface după noaptea pierdută.

Internaționalul român, în vârstă de 32 de ani, a fost dat afară de la Steaua în vara anului trecut, de Mirel Rădoi, după ce nu a ajuns la reunirea echipei, care se pregătea să plece la Severin pentru meciul cu Pandurii.

"Nu vreau să stric atmosfera la antrenament din cauza unui jucător. Noi ştim ce a făcut, motivul că nu i-a sunat telefonul e pueril", îşi explica Rădoi decizia la vremea respectivă. Între timp, odată cu revenirea lui Reghecampf la Steaua, a fost adus înapoi şi Tamaş, care a promis că va deveni în sfârşit un jucător profesionist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.