Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Gest rușinos al fanilor scoțieni: Bannere cu înjurături la adresa reginei, la meciul din Liga Campionilor

Fanii lui Celtic au afișat un banner jignitor pe care scria "F*** The Crown" (o înjurătură la adresa Coroanei Britanice, n.r.) în timpul meciului din Liga Campionilor cu Șahtar Donețk, miercuri seara.

Televiziunea BT Sport a fost nevoită să își ceară scuze după ce a arătat în direct bannerul ofensator referitor la moartea reginei, potrivit Daily Mail.

Toate echipele din Marea Britanie care joacă acasă sau în deplasare au fost autorizate să țină un minut de tăcere în semn de respect pentru Regină, care a murit săptămâna trecută.

content-image

Totuși, în urma unei întâlniri înainte de meci între Celtic, Șahtar și UEFA, s-a decis că nu se va ține niciun moment de reculegere înainte de startul meciului.

Jucătorii celor două echipe au purtat totuși banderole negre în memoria Majestății Sale. Cu toate acestea, sentimentul nu a fost în mod clar împărtășit de o parte a suporterilor din deplasare.

Chiar înainte de startul meciului a fost afișat un banner pe care scria: "F*** Coroana".

În timp ce se interpreta imnul Ligii Campionilor, a fost desfășurat un alt banner care, de asemenea, ironiza pierderea reginei. Pe acesta se putea citi: "Îmi pare rău pentru pierderea ta, Michael Fagan".

content-image

Fagan este un bărbat care a reușit să escaladeze pereții Palatului Buckingham înainte de a se strecura în dormitorul Majestății Sale în timp ce aceasta dormea, în 1982. Pictorul și decoratorul de atunci, care suferă de schizofrenie, a petrecut aproximativ 10 minute vorbind cu monarhul despre familia sa. Regretatul monarh a crezut că Fagan era doar un membru al personalului beat, care a fost în cele din urmă abordat de o persoană de serviciu.

Meciul a avut loc la Varșovia, din cauza conflictului în curs de desfășurare în Ucraina. Mii de suporteri s-au deplasat în Polonia pentru a susține Celtic în cel de-al doilea meci din Liga Campionilor al sezonului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.