Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Întâlnire regală pentru Sorin Cîmpeanu: Ministrul s-a văzut, la Palatul Elisabeta, cu Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu

La Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Custodele Coroanei l-a primit pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. La întâlnire a luat parte și Alteța Sa Regală Principele Radu.

În ultimele trei decenii, Familia Regală a desfășurat multiple acțiuni în domeniul educației naționale și a dezvoltat proiecte pentru toate tipurile de învățământ românesc, prin fundații, asociații și prin bursele regale, conform romaniaregala.ro.

Unul dintre cele mai importante proiecte, discutat cu prioritate de Familia Regală și de ministru, a fost cel dedicat misiunilor universitare românești în țări din UE și din vecinătatea UE, sub egidă regală.

Majestatea Sa și ministrul Educației au discutat felul în care aceste misiuni ar putea continua în următoarele douăsprezece luni. Misiuni universitare de succes, realizate de Familia Regală, au avut loc în Suedia, Marea Britanie, Iordania, Portugalia, Maroc și Emiratele Arabe Unite. Ele au cuprins un mare număr de rectori din universități românești din toate orașele țării, precum și membri ai Parlamentului și Guvernului României.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.