Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Klaus Iohannis a depus, alături de 3 membri ai Guvernului, o coroană de flori la Mormântul Eroului Necunoscut

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis coroana eroul necunoscut

Joi după amiază, președintele Klaus Iohannis a părăsit biroul de la Palatul Cotroceni și a mers la Monumentul „Mormântul Ostașului Necunoscut”, din Parcul Carol I, din București. În comparație cu ceilalți ani, când sute de bucureșteni participau la eveniment, în acest an, din cauza epidemiei de coronavirus și pentru că nu s-a știut de ceremonie, la monument nu a fost nimeni care să îl privească pe șeful statului.

Președintele a depus o coroană de flori în memoria eroilor români, de ziua lor, iar alături i-au fost trei membri ai guvernului condus de Ludovic Orban: Raluca Turcan, vicepremier, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, și Ionel Dancă, șeful cancelariei prim-ministrului.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

În cinstea eroilor români s-a păstrat un moment de reculegere.

"Fiecare zi pe care o trăim în pace, în libertate, ca o naţiune stăpână pe propriul destin se datorează celor căzuţi în războaiele din trecut ori în misiunile îndeplinite, în prezent, în teatrele de operaţii ori pe teritoriul naţional. Avem o datorie de onoare să ne aducem aminte de toţi aceşti bravi români nu doar cu prilejul unor evenimente care marchează marile momente istorice ori la sărbătorile consacrate, ci permanent trebuie să le fim recunoscători pentru sacrificiul lor. Datorăm respect şi recunoştinţă veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial şi veteranilor teatrelor de operaţii deopotrivă, celor răniţi, precum şi familiilor celor căzuţi eroic la datorie", se arată în mesajul ministrului Apărării, postat pe Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.