Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO PNL acuză o 'nemernicie' în turul II: Toate specimenele de buletine de vot au ștampila ANULAT pe Klaus Iohannis, în municipiul Bistrița

Organizația județeană PNL Bistrița-Năsăud a transmis sâmbătă seara că în mai multe secții de vot, specimenele de buletine au ștampila ANULAT pe numele lui Klaus Iohannis, iar organizația PNL din municipiul Bistrița spune că acest lucru este valabil în toate secțiile de vot din oraș.

„În județul #BistrițaNăsăud, în multe din secțiile de vot, buletinele de vot #specimen care sunt afișate ca şi model, într-un loc vizibil şi au ștampila ANULAT transmit alegătorilor, în mod ilegal şi subliminal, mesaj împotriva unuia din cei doi candidaţi la prezidenţiale. ȘTAMPILA #ANULAT A FOST PUSĂ PE NUMELE LUI KLAUS IOHANNIS. Instituțiile statului trebuie să ia atitudine!”, a scris PNL Bistrița Năsăud pe Facebook.

„Alertă! Inimaginabil! Nemernicia comunistă merge până la capăt! În municipiul Bistrița, la toate secțiile de votare, specimenele de buletine de vot ce trebuiesc afișate la loc vizibil și ștampilate cu ANULAT, au o insinuare perfidă și jignitoare la adresa alegătorilor: ȘTAMPILA "ANULAT" A FOST PUSĂ PE NUMELE LUI KLAUS IOHANNIS! Oamenii PSD s-au dedat la un act de cea mai joasă speță, cuprinși fiind într-un cerc vicios a cărui arie este calculată la peste un milion de rude, amante, membri de partid și neamuri instalate în aparatul bugetar! Instituțiile statului trebuie să ia atitudine! Aceste practici comuniste trebuie amendate clar prin votul de mâine, un vot PENTRU O ROMÂNIE NORMALĂ!”, a transmis și organizația municipală PNL Bistrița, tot pe Facebook.

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.