Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ludovic Orban a fost PRIMUL CLIENT la deschiderea unei terase: Ce a spus premierul când a fost sunat

stirileprotv.ro
ludovic orban

În contextul redeschiderii teraselor, cu condiția strictă de identificare a clienților, comercianții de profil au instituit, conform cerințelor, un fel de caiete în care clienții să-și treacă numele și numărul de telefon.

Surprinzător, primul nume din registrul de la Temple este al premierului Ludovic Orban, cu tot cu numărul de telefon. Cel real, iar glumețul care l-a trecut a vrut, cel mai probabil, să marcheze în acest fel că s-a dat liber de la Guvern la servit o cafea sau o bere la terase. Cum era greu de crezut că întâmplarea ar fi putut fi reală, am sunat la respectivul număr de telefon pentru a ne lămuri dacă este o glumă sau poate un experiment social, anunță mesagerulneamt.ro.

Citește și: După ce a avut o ieșire acidă la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban, Mihai Mărgineanu spulberă autoritățile: ‘Nimeni nu are niciun plan de viitor’

Surpriză, la telefon a răspuns…Ludovic Orban, prim ministrul României, chiar dacă a fost apelat de la un număr de telefon pe care nu-l cunoștea și, ușor amuzat, ne-a declarat: „Eu sunt la Guvern, nu am cum să fiu la Piatra-Neamț. Dar numărul meu de telefon este public, la un moment dat, cineva l-a publicat și s-a rostogolit pe rețelele de socializare. Probabil că foarte multă lume are acum numărul meu de telefon”.

Chiar dacă premierul nu a fost, fizic, la Piatra Neamț, să remarcăm că a răspuns imediat și extrem de amabil la un telefon necunoscut, că nu s-a arătat deranjat de întrebări, ba chiar s-a amuzat de întâmplare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.