Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Lupul paznic la oi: un polițist fără mască verifica oamenii dacă poartă mască; IPJ a început o anchetă

presasm.ro
Polițist fără mască

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare a dispus efectuarea unor verificări după ce, în spaţiul public, au apărut imagini cu un poliţist fără mască în timp ce ar fi verificat călătorii dintr-un mijloc de transport în comun dacă poartă mască, informează Agerpres.

"La data de 15 octombrie, în cadrul activităţilor de control desfăşurate în cadrul acţiunii Truck&Bus, un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare a verificat cele prevăzute în cadrul planului de acţiune, iniţial neavând o mască pe faţă, aflându-se la urcarea într-un mijloc de transport în comun, ulterior, luându-şi toate măsurile de protecţie. Având în vedere aceste aspecte, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost declanşate verificări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun faţă de poliţistul în cauză", au transmis reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Citește și: Poliția Animalelor, înființată OFICIAL în România! Guvernul începe angajările: va avea 488 de angajaţi şi 88 de medici veterinari

Până în prezent, în Satu Mare s-au înregistrat 1.048 de cazuri de infectări, 537 vindecări şi 30 decese cauzate de noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.