Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Macron a mers la Londra ca la piață - Președintele francez și soția sa, în pantofi sport în preajma mulțimii care aștepta la sicriul reginei

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa Brigitte au fost văzuți în Westminster plimbându-se "incognito" cu ochelari de soare și adidași în preajma cozii de la sicriul Reginei Elisabeta a II-a, înainte de a se schimba în ținută oficială pentru a vizita Westminster Hall, potrivit Daily Mail.

Macron, care rareori este văzut altfel decât în costumul său albastru caracteristic, a fost văzut într-o jachetă mai discretă, de culoare navy închisă, pantaloni gri cărbune și adidași negri, alături de soția sa, care s-a îmbrăcat într-un mod similar.

Presa franceză a relatat că acesta a mers "incognito" pentru a evalua starea de spirit a publicului britanic înainte de a se schimba înapoi în ținuta sa mai formală.

Cei doi au purtat ochelari de soare și pantofi de sport în timp ce se plimbau prin centrul Londrei, flancați de ajutoare și agenți de securitate, în timp ce priveau coada de oameni care așteptau să o vadă pe regină, înainte de ceremoniile funerare de mâine.

Președintele francez și soția sa au îmbrăcat apoi haine mai formale înainte de a o vizita pe regină la istoricul Westminster Hall.

După ce și-au prezentat omagiile regretatului monarh, președintele francez și prima doamnă s-au alăturat regelui Charles și altor zeci de lideri mondiali și membri ai familiei regale pentru o recepție la Palatul Buckingham, unde i-au oferit noului rege o carte de fotografii care celebrează vizitele reginei în Franța.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.