Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Manelistul Sorinel Puștiu, surpriză de proporții pe străzile din New York. S-a întâlnit chiar cu președintele României

sorinel pustiu

Cântărețul de manele Sorinel Puștiu a avut o surpriză de zile mari seara trecută în timp ce se plimba prin New York. S-a întâlnit chiar cu președintele României care după ce a participat la evenimentul informal la nivel înalt privind Acțiunea Transformativă pentru Natură și Oameni de la ONU, a ieșit la plimbare însoțit de gărzile sale de corp.

”La ziua lui tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie ‘’ Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer ‘’ iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei ???”, e mesajul postat de manelist la fotografia cu Iohannis.

Manelistul a intrat în vorbă cu președintele Klaus Iohannis, iar la sfârșit, după cele câteva minute petrecute împreună șeful statului a acceptat să se și fotografieze cu acesta și familia lui, cu atât mai mult cu cât i-au recunoscut că sunt fanii lui. Iar din imaginile obținute, în exclusivitate de sursa citată, președintele României era de-a dreptul încântat de compania celor care l-au abordat pe stradă în mijlocul New York-ului.

Manelistul, însoțit de părinții săi și de un amic, este într-un turneu în America, el având o serie de concerte pe Coasta de Est a SUA, New York fiind, evident, unul dintre orașele în care are de susținut mai multe recitaluri pentru românii de acolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.