Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Marile probleme de pe litoral: Poliția se LAUDĂ că a confiscat doi ponei

Primăria Constanța
Ponei

Doi ponei au fost confiscaţi de Poliţia Locală pe plaja din Mamaia, aceştia fiind închiriaţi turiştilor pentru a se plimba câteva minute. Poneii vor fi duşi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, relatează News.ro.

Primăria Constanţa a transmis joi că în urma acţiunilor de control desfăşurate pentru combaterea comerţului neautorizat pe plajele din Constanţa şi Mamaia, poliţiştii locali au descoperit doi bărbaţi care închiriau doritorilor ponei, iar contra unor sume negociabile, oricine se putea plimba câteva minute cu aceştia.

„Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi conform Legii 12/1990 iar poneii au fost confiscaţi şi transportaţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa unde vor beneficia de condiţii mult mai bune de trai (urmând a se aplica procedura legală a valorificării conform prevederilor O.U.G 14/2007 privind valorificarea bunurilor intrate în proprietatea privată a statului)”, arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa.

Sursa citată precizează că operatorii economici nu trebuie să permită desfăşurarea activităţilor de comerţ ambulant pe plajă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.