Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Mario Tudorache, din nou campion național: A câștigat aurul la aruncarea discului

mario tudorache campion aruncarea discului

După medalia de aur la aruncarea greutății la Campionatul Național de sală pentru copii 1 și 2 din Capitală, Mario Tudorache, atlet legitimat la Clubul Sportiv Școlar Buzău și pregătit de Petrică Păun a câștigat, după numai o săptă­mână, titlul național în proba de aruncarea discului copii 1.

Totul s-a petrecut la Campionatul Național de Aruncări Lungi găzduit pe stadionul de atletism din Arad. Performanța tânărului sportiv a fost de 33,35 metri.

„Mario este un sportiv model, cu o inteligență motrică deosebită și multă ambiție. Aceste calități l-au ajutat să învețe tehnica cu piruetă în aruncarea greutății și a discului de la această vârstă. Tehnica de aruncare necesită timp și perseverență pentru a fi stă­pânită, iar sportivul a dat dovadă că are capacitatea ­fi­zică și mentală pentru a o învăța și stăpâni.

Asta ne arată că avem un fond genetic propice realizării de performanțe deosebite în sport, dar talentele sportive se pierd undeva în drumul spre înalta performanță. Rog pe această cale părinții să-și aducă copiii la atletism mai ales acum, când avem un stadion de atletism performant și dotat după cele mai înalte standarde de calitate”, a declarat antrenorul dublului campion național de copii de la CSS Buzău, Petrică Păun.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.