Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Marocanul suspect în dublul asasinat de la Iași, extrădat azi din Italia în România: Individul a fost fotografiat în avion

marocan suspect dublu asasinat

Bărbatul suspectat că a ucis doi studenți la Iași și prins în Italia se află în avion și urmează să ajungă miercuri seara în România.

Individul a fost surprins într-o fotografie făcută de unul dintre pasagerii avionului ce-l aduce în țară. Surse judiciare au declarat, miercuri, că tânărul El Bourkadi Ahmed Sami, cetăţean canadian născut în 25-06-2001, domiciliat în judeţul Iaşi, este adus în ţară miercuri.

El va ajunge în jurul orei 18.00 pe Aeroportul Otopeni, urmând a fi escortat ulterior la Iaşi.

Pe numele său, autorităţile au emis mandat de arestare în lipsă, fiind acuzat de dublă crimă. Suspectul a fost prins la Roma.

Tânărul, de origine marocană, este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi. Surse oficiale afirmă că suspectul s-ar fi prezentat la spital pentru a fi pansat, după care ar fi fugit din ţară.

Conducerea Institutului de Medicină Legală (IML) Iaşi a precizat că, în urma necropsiilor, s-a constat că tânăra prezenta 33 de plăgi tăiate, în timp ce prietenul acesteia avea 17 plăgi tăiate.

Medicii legişti au arătat că plăgile de pe corpurile celor doi tineri erau dispuse aproape identic şi "aveau dispoziţie pentru afectarea organelor vitale".

"Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași. Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma", anunța în urmă cu câteva zile IGPR.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.