Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Mascații au săltat clanul Scumpu: percheziții în această dimineață la mai multe adrese

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

La data de 11 mai 2022, polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R., cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Institutului Național de Criminalistică, respectiv de la arme, explozivi și substanțe periculoase din București și Ilfov, pun în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar de urmărire penală supravegheat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit unor surse e vizată „aripa tânără” din Clanul Scumpu, din comuna 1 Decembrie. Tinerii se antrenau la o sală de kickboxing și agresau minori și tineri fără un motiv anume, în zonele neacoperite de camere de supraveghere.

„În dosarul de urmărire penală se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unui grup de persoane bănuite că săvârșesc acte de violență, în special în zona unui complex comercial din București, prin agresarea unor tineri.

De asemenea, se are în vedere identificarea și indisponibilizarea bunurilor deținute ilegal.

Operațiunea de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice”, au declarat reprezentanții Poliției Române.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.