Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Mel Gibson a scăpat de problemele cu alcoolul: Actorul se află într-o formă fizică de invidiat

IMDb
Mel Gibson

După problemele cu alcoolul şi litigiile din justiţie, Mel Gibson şi-a recăpătat forma fizică. Fotografii recente îl arată pe actor într-o formă bună, după ce a trecut pe la sala de forţă.

Actorul american Mel Gibson, în vârstă de 65 de ani, a dispărut o bună vreme din peisaj. În 2010, după o pauză de cinci ani, Gibson revenise pe marele ecran cu „Out of Control”, iar de atunci şi până în 2016 a jucat mai multe roluri, în diferite filme, potrivit mediafax.ro.

În ultimii ani, însă, din cauza unui proces deschis de ultima parteneră, Oksana Grigorieva, s-a remarcat dincolo de platoul de filmare.

Din 2011, problemele s-au înmulţit până l-au doborât. Gibson a fost nevoit să acceseze un program de reabilitare psihică, a fost concediat de agenţia William Morris Endeavour Entertainment, iar toate relele i s-au tras după ce Oksana l-a părăsit şi l-a denunţat pentru maltratare, insulte şi ameninţări cu moartea.

A trebuit să se recunoască învins, a plătit despăgubiri de 750.000 de dolari pentru Grigorieva şi a renunţarea la custodia fiicei lor.

În acelaşi an, a ajuns într-o clinică, pentru a se vindeca de dependenţa de alcool. După ce a părăsit clinica, a decis să aibă grijă şi de forma sa fizică.

Starul din Mad Max a mai fost căsătorit o dăt, din 1980 până în 2006, cu asistenta medicală Robyn Moore. Au avut şapte copii: Hannah, Edward şi Christian, William, Louis, Milo şi Thomas. Divorţul cuplului este unul dintre cele mai scumpe din istoria Hollywoodului, peste 400 de milioane de dolari!

Apoi, Gibson a început relaţia cu rusoaica Oksana Grigorieva, iar din mariajul lor, în 2009, s-a născut o fată.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.