Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Mesaj emoționant primit de un salvamar de la o fetiță: bărbatul a început să plângă

ordinea.ro
salvamar

Mesaj emoționant primit de un salvamar de la o fetiță: bărbatul a început să plângă

Fata unui salvamar a postat pe Internet mesajul primit de tatăl ei de la o fetiță care a fost la mare alături de părinți. Bărbatul a fost emoționat și a început să plângă, potrivit fetei acestuia.

„Domnule salvamar,

Vă mulțumesc că ați avut grijă de noi! M-am simțit în siguranță, chiar și atunci când marea era furioasă. Ați făcut treabă bună, chiar dacă unii turiști au fost neascultători. Cu respect, Ecaterina Cârdei, Bilca, județul Suceava”, a scris fata într-un bilet pe care i l-a dat bărbatului în ultima zi a vacanței pe care a petrecut-o pe litoral.

Scrisoarea a fost postată de fata salvamarului, care a adăugat:

„Dacă postarea aceasta ajunge la părinții Ecaterinei, fetița care i-a dat acest bilețel tatălui meu, care vara aceasta este salvamar, să știți că ați crescut un copil extraordinar. Dacă ajunge chiar la tine, Ecaterina, să știi că tatălui meu i-au dat lacrimile citindu-l.

După toate înjurăturile, jignirile și aproape bătăile primite în ultima perioadă, pentru faptul că încearcă zi de zi să mențină turiștii aventurieri în viață, chiar salvând de curând din apă un băiețel care la acel moment nu mai respira, bilețelul tău a fost exact lucrul de care avea nevoie să știe că există cineva acolo care îi apreciază munca. Dacă o fetiță de vârsta ei a putut să înțeleagă aceste lucruri, sunt sigură că și voi puteți. Cu respect, o fată de salvamar”, a scris Andreea Toma pe Facebook.

Vezi și: Turist la Marea Neagră, revoltat de salvamari: 'Marea nu este proprietatea lor. Nu-mi pot interzice ei să intru în mare'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.