Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Moscova prezintă 'bijuteria' aviației rusești: acesta e cel mai puternic avion / aeronava de transport duce soldați, echipamente militare și alte mărfuri

roe.ru
avion rusia

Moscova prezintă bijuteria aviației rusești: cel mai puternic avion de transport / aeronava transportă soldați, echipament militar și alte mărfuri

"Rosteh" va prezenta în jur de 200 de mostre de produse cu destinație militară, civilă și cu dublă destinație la expoziția internațională Dubai Airshow-2023, între care va fi prezentat pentru prima dată din 1994 avionul de transport greu Il-76MD-90A(E), a comunicat astăzi serviciul de presă al corporației de stat, informează Rador Radio România.

Potrivit RIA - Novosti, Dubai Airshow-2023 se va desfășura în perioada 13-17 noiembrie. Sub egida "Rosoboroneksport" în expoziția rusească sunt prezentate produse ale Corporației Unite pentru construcția de avioane (OAK), ale întreprinderii "Elicopterele Rusiei", "Roselektroniki", concernului "Kalașnikov", precum și ale altor holdinguri.

Ce arată datele tehnice ale aeronavei

Aeronava multifuncțională este capabilă să efectueze transportul intercontinental de mărfuri, echipamente militare și militari. Poate fi operat de pe aerodromuri neasfaltate și folosit în diferite condiții geografice, zi și noapte. Aeronava de transport militar IL-76MD-90AE este proiectată pentru transportul aerian de trupe, mărfuri, echipamente militare și arme, precum și pentru a efectua lansarea și aterizarea personalului, mărfurilor, echipamentelor militare și armelor. IL-76MD-90AE poate fi transformat în versiuni de ambulanță sau de stingere a incendiilor.

Aeronava oferă capacitatea de desfășurare și operare autonomă pe aerodromuri nepregătite (inclusiv operațiuni de încărcare/descărcare).

Aeronava e echipată cu motoare PS-90A-76 și îndeplinește toate cerințele internaționale ecologice ICAO de navigație, siguranță a zborului, zgomot și emisii și astfel poate fi operată în toată lumea, transmite constructorul rus.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.