Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniți

bistriteanul.ro

O autospecială care se deplasa la un incendiu s-a răsturnat, iar trei pompieri au fost răniți ușor, anunță ISU Bistrița Năsăud. La fața locului au fost chemate echipaje SMURS și SAJ.

„Autospeciala de pompieri de la Stația de Pompieri Năsăud răsturnată pe timpul deplasării la incendiul izbucnit în localitatea Ilva Mică. Împrejurările producerii evenimentului sunt in curs ce stabilite de către organele abilitate. La intervenția pentru care au fost solicitați au fost direcționate imediat alte resurse de la Secția de Pompieri Năsăud (echipaje de stingere și echipaj de descarcerare), precum și echipaje medicale SMURD și SAJ pentru acordarea asistentei medicale celor trei colegi”, anunță ISU Bistrița Năsăud, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, cei trei pompieri militari prezintă traumatisme minore și primesc asistență medicală la locul accidentului. Ei prezintă traumatisme și leziuni care nu le pun viața în pericol.

„Incendiul a fost localizat la nivelul anexelor gospodaresti, casa de locuit a fost protejată. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor”, încheie ISU Bistrița Năsăud.

Polițiștii anunță că testarea cu aparatul etilotest a șoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.