Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO O tânără de 21 de ani a urcat beată la volan și a făcut accident

Doar în chiloți și cu cizme în picioare, dar ruptă de beată! Așa s-a urcat o tânără din Argeș la volanul mașinii sale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la 03:00 dimineața. Ce a urmat este lesne de intuit. Tânăra a făcut accident, după ce a lovit un cap de pod. Și-a distrus mașina, dar a scăpat teafără.

„În noaptea de 24 spre 25 septembrie a.c., în urma unui eveniment rutier petrecut în jurul orei 03:00, pe DN 67B, pe raza comunei Moșoaia, din care au rezultat doar pagube materiale, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au stabilit că persoana care conducea autovehiculul implicat în eveniment se afla sub influența alcoolului.

Astfel, persoana în cauză, respectiv o tânără de 21 de ani, din Pitești, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă cea în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice, conform art. 337 din Codul Penal. De asemenea, a fost dispusă măsura administrativă de suspendare a dreptului de a conduce, fiind emisă dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, anunță IPJ Argeș.

”Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin în vârstă de 21 de ani, care ulterior nu a avut nevoie de transport la spital.”, a transmis ISU Argeș.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.