Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-Operațiune în forță a trupelor speciale turcești: anunță lichidarea unui lider proeminent din Partidul Muncitorilor din Kurdistan; cine era 'Kinda Maras'

en.trend.az
turcia armata

Forțele de securitate și de informații turcești anunță „neutralizarea” unui „terorist de rang înalt” din Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) în nordul Irakului, au declarat miercuri surse de securitate, informează MEHR News.

Fatma Onur, cu porecla Kinda Maras, a fost ținta unei operațiuni a Organizației Naționale de Informații din Turcia (MIT) în regiunea Sinjar, au declarat sursele, care au solicitat anonimatul din cauza restricțiilor de a vorbi cu presa.

Onur era un așa-numit membru „senior” al aripii de informații a Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), la care s-a alăturat în anii 1990 din Marea Britanie, potrivit surselor.

Turcia a efectuat lovituri aeriene în nordul Irakului și în Siria din noaptea de 19 noiembrie până în dimineața zilei de 20 noiembrie. Loviturile au fost aplicate asupra bazelor Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK). Turcia a acuzat PKK și kurzii sirieni pentru atacul terorist din 13 noiembrie de la Istanbul, soldat cu șase morți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.