Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Polițiștii au descoperit 35 de tone de azotat de amoniu depozitate în condiții improprii în Sălaj; a fost întocmit un dosar penal

Poliția Română

35 de tone de azotat de amoniu depozitate în condiții improprii au fost confiscate de la o societate din Sălaj. Polițiștii anunță dosar penal pentru neluarea măsurilor de eliminare totală ecologică a deşeurilor periculoase şi nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice, informează Mediafax.

Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din Sălaj au efectuat luni un control la o societate comercială cu domeniu de activitate cultivarea cerealelor, în urma căruia au fost indisponibilizate 35 de tone de azotat de amoniu şi 30 de kilograme de deşeuri periculoase.

Acţiunea a avut ca scop prevenirea evenimentelor generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, depozitarea şi folosirea produselor de protecţie a plantelor.

Poliţiştii din Sălaj continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunile de neluare a măsurilor de eliminare totală ecologică a deşeurilor periculoase şi nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.