Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Povestea unui motan a devenit virală: a dispărut acum patru ani, dar a revenit în cele din urmă acasă

Twitter.com / X
pisica

Povestea unui motan a devenit virală: a dispărut acum patru ani, dar a revenit în cele din urmă acasă

Garfield, un pisoi de 15 ani, a dispărut din casa familiei sale din Riccione, Italia, în mai 2019. După patru ani și jumătate de căutări, pisoiul s-a întors acasă singur, epuizat, dar sănătos, relatează Mediafax.

Povestea pisicii a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce familia sa a postat o fotografie pe Facebook. Marisa Misa Grossi, proprietara lui Garfield, a declarat că nu se aștepta niciodată să-și revadă pisoiul.

"După mai bine de patru ani, a venit acasă. Epuizat, deshidratat și slab, dar viața nu îi este în pericol. Sunt în culmea fericirii. Nu m-am gândit vreodată, după ce l-am căutat peste tot, că voi putea să-l îmbrățișez din nou", a scris Grossi pe Facebook: https://x.com/qn_carlino/status/1719018352050647340?s=20

„Ce mă face să fiu sigură că este chiar el? În afară de caracteristicile sale fizice, familiaritatea totală cu casa și blândețea față de câinii din casă, pentru că, până la urmă, a fost crescut de câinii din casă. Anul acesta a împlinit 15 ani. Viața este plină de momente minunate”, a adăugat femeia.

Vizita la veterinar a confirmat că Garfield este chiar pisoiul care a dispărut în 2019. Pisoiul nu are microcip, așa că nu a putut fi identificat de proprietarii săi înainte de a se întoarce acasă, potrivit Rimini Today.

Motivul pentru care Garfield a dispărut rămâne un mister. Marisa Misa Grossi a spus că nu crede că pisoiul a fost abandonat, ci că a fost închis undeva sau luat de o persoană.

Acum, Garfield este din nou acasă, unde este îngrijit de familia sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.