Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Prima IMAGINE cu președintele Iohannis și soția lui la recepția de la Palatul Buckingham: Ce ținută a ales prima doamnă pentru eveniment

Facebook.com
Sotii Iohannis la Palatul Buckingam

O fotografie cu președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, surprinsă la recepția de seara trecută, organizată la Palatul Buckingham, a fost postată pe Facebook. Prima doamnă a României poartă o rochie roșie, lungă, iar președintele un costum negru și o cămașă albă cu papion negru.

Cuplul prezidențial a participat a evenimentul dedicat împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, la Palatul Buckingham din Londra.

În cursul zilei de ieri, Klaus Iohannis avea programată o întâlnire cu premierul Marii Britanii, însă întrevederea a fost anulată, la solicitarea Theresei May.

Citeste si Noul premier desemnat al Letoniei renunță la încercarea de a forma un nou guvern: Trei potenţiali parteneri de coaliţie s-au retras de la negocieri

"Vă informăm că întrevederea Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programată pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce țin exclusiv de partea britanică, având în vedere faptul că ședința de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană este încă în desfășurare", a precizat, miercuri Administrația Prezidențială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.