Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Prinţesa Eugenie a Marii Britanii a devenit mamă pentru a doua oară

stirileprotv.ro
printesa eugenie

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au devenit părinți pentru a doua oară. Palatul Buckingham a anunțat că nepoata Regelui Charles a născut un băiețel. Aceștia sunt și părinți ai fiului August Philip Hawke, în vârstă de 2 ani, spune People.

„Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe sosirea pe lume a fiului lor, Ernest George Ronnie Brooksbank. Ernest s-a născut marți, 30 mai și cântărea 7 lbs 1oz”, se spune în comunicat.

Prințesa Eugenie a postat luni primele fotografii cu copilul ei pe Instagram și a împărtășit mai multe despre numele lui. „Jack și cu mine am vrut să împărtășim vestea că băiețelul nostru, Ernest George Ronnie Brooksbank, a venit pe lume pe 30 mai 2023, la 8.49, cântărind 7.1 lbs”, a scris prințesa. „El este numit după stră-stră-străbunicul George, bunicul său George și bunicul meu Ronald. Lui Augie îi place să fie un frate mai mare.”

Prima fotografie l-a arătat pe nou-născutul adormit ghemuit într-o pălărie albastră din tricot, urmată de o a doua fotografie a lui August atingând ușor capul fratelui său. Prenumele lui Ernest îl onorează pe bunicul reginei Elisabeta, regele George V, pe tatăl lui Jack, George și pe bunicul matern al lui Eugenie, Ronald, tatăl mamei ei Sarah Ferguson, scrie alephnews.ro.

Nou-născutul ajunge pe locul 13 în linia de succesiune la tronul britanic, imediat după fratele mai mare August. Ernest este, de asemenea, primul dintre strănepoții Reginei Elisabeta care s-a născut după moartea acesteia în septembrie și al treilea nepot pentru Prințul Andrew și Sarah Ferguson.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.